2010-04-20 Slotavond jeugdschool “De Toer””

Dinsdag 20 april werd de slotavond gehouden van de jeugdschool “De Toer”

Na het spelletje bingo, waar je veel prijzen mee kon winnen, en dammen werden eerst de diploma’s uitgereikt en daarna de prijzen van de onderlinge kompetitie. Helaas bleven er maar 3 jeugdleden over. Hopelijk komen er volgend seizoen er nog wat bij. Jeugdleider was Thomas Kuipers.

Hieronder een fotoserie van de slotavond.

Joeri Beke kampioen 2009/2010.                V.l.n.r:  Tsjerk Hiemstra(3e)  Joeri Beke (kamp)

en George Lyzenga (2e)

De prijzen werden uitgereikt door de voorzitter/jeugdleiderThomas Kuipers.

Joeri ontvangt de kampioensbeker       Joeri ontvangt hier de wisselbeker

George Lyzenga ontvangt de 2e prijs    Tsjerk Hiemstra ontvangt de 3e prijs.

De 3 jeugdleden hebben de examens vorige week goed gedaan.

V.l.n.r:  George Lyzenga met het Wiersma diploma, Tsjerk Hiemstra met het Sijbrands diploma, Jeugdleider Thomas Kuipers en Joeri Beke met het Sijbrands diploma.

Het bingo spel

Nog even dammen                                          V.l.n.r:  George zijn vader, Henk Bethlehem,

Moeder van Joeri en de moeder van Tsjerk.